Search found 4 matches

Return to advanced search

Re: application deployment

Alessio: I am not sure what your problem is. As you can see in one of the images in the tutorial (http://live.exept.de/doc/online/pictures/Deploy_07_projectView.gif) the "view" menu is the 4th entry in the menubar of the (new) system browser. What menu entries do you have in your browser? ...
by fiddle
23. May 2009, 18:11
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 24256

Re: application deployment

Alessio: You are using the old browser. In the ST/X Launcher go to the System->Settings menu, in the tree select the 'Tools' entry and make sure that in the right hand pane the tickbox "Use the New System Browser" is set (it problably isn't right now). While you're at it you might also ens...
by fiddle
24. May 2009, 15:10
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 24256

Re: application deployment

Alessio: Yes, I am using the standard download for ver 5.4.2. I am not sure what is happening here... I can suggest the following: let's see if we can start it by hand. If you open a new Workspace (Tools->Workspace in the Launcher) type: Tools::NewSystemBrowser open and select Do It (or type Ctl-D)....
by fiddle
25. May 2009, 21:25
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 24256

Re: application deployment

At least you can be on your way with the deployment tutorial. I hope you'll eventually find out what's happening in the Launcher.
by fiddle
28. May 2009, 05:34
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 24256

Return to advanced search

Design by GB