Search found 5 matches

Return to advanced search

application deployment

Hi I'm a smalltalk/x newbie. I was trying to follow docs about "deploying an application" on my Windows XP notebook (smalltalk/x 5.4.2.1). I set up source code repository using CVSNT and it's ok , I can upload my test application to repository. I'm unable to define the project: I can't fin...
by eiwco
22. May 2009, 08:47
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 22373

Re: application deployment

Yes, this is the problem: im my browser I have only these entries:
Browse
Find
Category
Class
Protocol
Selector
Debug

No "view" entry.

Alessio
by eiwco
24. May 2009, 09:48
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 22373

Re: application deployment

Thank you very much for your help.
I tried to follow your instructions but:
-"Use the New System Browser" was already checked; I tried to unchek/check with no result
-I tried to re-install STX but it has been useless
Are you using Standard download of STX on Win XP too ?

Thanks , Alessio
by eiwco
25. May 2009, 21:07
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 22373

Re: application deployment

Yes, launching browser from workspace works.
by eiwco
26. May 2009, 18:00
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 22373

Re: application deployment

Thank you for you help.
Alessio
by eiwco
28. May 2009, 08:55
 
Forum: General Help
Topic: application deployment
Replies: 8
Views: 22373

Return to advanced search

Design by GB