Search found 6 matches

Return to advanced search

Re: Error "No value for input pin ...."

I have already successfully modeled a couple of web scenarios to check some things on our portal. :) We┬┤re happy to hear about your quick success ;) One of these tests was first running fine, but then I tried to execute some blocks in a loop. When I run the test the following error message occur In...
by admin
27. Nov 2008, 15:21
 
Forum: General Help
Topic: Error "No value for input pin ...."
Replies: 2
Views: 7764

Re: Libraries included and containing functionality?

Dear Kurt, all editions of expecco containing the ⋅  Standard Library which offers basic and frequently used functions for test development and general automation tasks. ⋅  Selenium Library which is needed for the integrated Selenium IDE in expecco web (edition) for web (test) au...
by admin
26. Nov 2008, 18:11
 
Forum: General Help
Topic: Libraries included and containing functionality?
Replies: 2
Views: 7089

Re: Support for command line execution?

Dear Mr. Langer, expecco can be executed via command line AND remote controled (scripted) via SOAP, XML-RPC and HTML-RPC. For automation of the execution you can use crontab (Unix) or scheduled tasks (Windows) mechanism of the operating system. The simplest command line to execute a testsuite is: ex...
by admin
24. Nov 2008, 12:38
 
Forum: Test Developer Help
Topic: Support for command line execution?
Replies: 1
Views: 6723

Re: What are the expecco system requirements?

We are recommend a minimum of 512 MB RAM and 200 MB free disk space. Expecco is running on Windows 2000, XP, Vista, 200x Server, Linux (x86, all distributions) and Solaris (HP-UX and other Unix derivative systems on request).

Best regards,
expecco support team
by admin
17. Nov 2008, 19:34
 
Forum: General Help
Topic: What are the expecco system requirements?
Replies: 2
Views: 7619

Re: Settings are lost after expecco restart

Dear Lara,

settings only apply for the current session. To save them permanently click after "Apply" additionally on the "Save" button.

expecco support team
by admin
17. Nov 2008, 19:10
 
Forum: General Help
Topic: Settings are lost after expecco restart
Replies: 2
Views: 7725

Re: HTTPS or frame pages not loaded properly

Dear Raven, which error message occured? Did you have some more information about your recording? Generally check the following properties: ⋅ Check weather the URL of the tested website stored in the environment variable urlToTest in the corresponding step, testplan, or in the testsuite is...
by admin
17. Nov 2008, 19:04
 
Forum: General Help
Topic: HTTPS or frame pages not loaded properly
Replies: 2
Views: 9030

Return to advanced search

Design by GB