Ask test developer questions, discuss and share ideas on how to best implement elementary blocks or interfaces.

Run Time missing

Postby zt195 » 20. May 2011, 10:24

After the execution of the Testplan a report is generated via a separat yctivity which is assigned to the Testplan in the 'post execution' step. This works fine, but the 'Run Time:' in the generated report shown only ??? instead a duration.
zt195
 
Posts: 4
Joined: 7. Dec 2010, 14:57

Re: Run Time missing

Postby bgittinger » 17. Jun 2011, 13:15

ok, thanks. I have forwarded the bug to a developer, I will provide infos asap.
bgittinger
 
Posts: 59
Joined: 6. Mar 2009, 10:31

Re: Run Time missing

Postby sreise » 17. Jun 2011, 14:41

Hello,

from our point of view a "Post Action" is part of the "Testplan"'s "Run Time".
The report was generated within the execution of the "Testplan",
there was no "Testplan" "Finish Time" at the time the "Run Time" should be calculated.

Hope this was helpful.
sreise
 
Posts: 5
Joined: 10. Nov 2008, 14:22

Re: Run Time missing

Postby zt195 » 11. Jul 2011, 08:20

Hello,
For my opinion a ‘Post Action’ is not really a part of the ‘Testplan’. But that I won’t discuss. To solve my problem, it would be helpful, if there would exist a Activity with which you can set the ‘Finish Time’ of the ‘Testplan’. So you can decide by yourself if it is part of the ‘Testplan’ or not.
Hope you will think about that.
Gerhard
zt195
 
Posts: 4
Joined: 7. Dec 2010, 14:57


Return to Test Developer Help

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Design by GB